AMNESTY INTERNATIONAL -

Hallandsdistriktet

 

Engagera dig! 

Amnesty är en frivilligorganisation till försvar för grundläggande mänskliga rättigheter. För att arbetet ska ge resultat behöver vi vara många som protesterar mot övergreppen.

Amnesty måste vara helt oberoende av stater för att kunna agera trovärdigt. Därför tar vi inte emot statligt stöd till vårt utrednings- och kampanjarbete. Vi är därför beroende av stödet från medlemmar och bidragsgivare.

Läs mer om hur du kan medverka i arbetet för grundläggande mänskliga rättigheter på Svenska sektionens hemsida.

Hallandsdistriktet av Amnesty International består av fyra lokala grupper_

Grupp 33 (Halmstad)  Grupp 169 (Halmstad)  Grupp 168 (Laholm/Båstad) Grupp 209 (Falkenberg)

Aktuellt

Skriv till Chiou och Ales

Nu kan du skicka ett vykort direkt till Chiou och Ales i fängelset - så att de vet att någon tänker på dem. De har utsatts för allvarliga övergrepp och sitter fängslade i Taiwan och Vitryssland.

Vi fick den här videon från den franska sektionen för AI med anledning Human Rights Day.

Happy Human Rights Day

Call us crazy, but we can’t think of a better way to honor World Human Rights Day than to share this fun video with you from our Amnesty International office in France.

We love seeing people who are excited about human rights – and not afraid to express it through dance!  Amnesty International is a worldwide movement truly like no other.

Watch this video to see what we mean:

 (översättning)

Glad Världsdag för mänskliga rättigheter!
Vi kanske är galna, men vi kan inte föreställa oss ett bättre sätt att fira Världsdagen för mänskliga rättigheter än att dela den här roliga videon från vårt franska Amnesty International kontor.
Vi älskar att se engagerade människor som brinner för mänskliga rättigheter - och som inte är rädda för att uttrycka det genom dans!
Amnesty är en helt unik världsomspännande organisation och verkligen inte lik någon annan.
Se videon och se vad vi menar.